fbpx
Technies

Thuiskomen met je homepage

Jouw eigen homepage ontwerp in één week!

Doel

Vormgeving

l

Ontwerp

Het is tijd voor een top homepage!

Voor €14,95 doe je al mee*

Zou jij ook graag je eigen website bouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen?
In deze boeiende 5-daagse challenge vertel ik je niet alleen wát er op je homepage zou moeten staan, maar we ontwerpen hem volledig!

5 dagen lang jouw aandacht bij de belangrijkste pagina van je website
20 september t/m 24 september

➾ Dagelijks een mail met video of opdracht van mij

➾ Een besloten Facebookgroep speciaal voor deze challenge waar je hulp krijgt van mij én kunt sparren met je mede-deelnemers

➾ Alle documenten, voorbeelden en checklists op één plek zodat je alles makkelijk terug kunt vinden

➾ BONUS: Live Q&A op vrijdag om alle vragen die je dan nog hebt te beantwoorden 

€ 14,95 excl BTW*

* Waarom een betaalde challenge? Ik leerde ooit van een collega ondernemer ‘If you pay, you pay attention’ en ik weet uit ervaring hoe waar dit is!
Ik wil heel graag dat je deze week actief meedoet, zodat je na 5 dagen echt je ontwerp hebt staan.

Wie is…

…TechNies? Dat ben ik, Nieske. Getrouwd en trotse moeder van twee en bovendien gespecialiseerd in de technische ondersteuning van ondernemers in de zorg.

Met een achtergrond in de gezondheidszorg ben ik jaren geleden bij toeval in de ICT gerold. En daar ben ik nooit meer weggegaan.

In mijn werk vind ik het leuk om het technische met het menselijke aspect te verbinden. In de online wereld is vrijwel alles mogelijk, maar wat heb je echt nodig om je doelen te bereiken? Met deze simpele gedachte in mijn achterhoofd heb ik deze challenge opgezet.
Omdat je als ondernemer je kostbare tijd optimaal wilt benutten. Dus krijg je bij mij precies dat wat je nodig hebt. Niets meer en niets minder.

Doelen stellen
Op deze eerste dag kijken we naar het doel van je website. Wat wil jij met je website bereiken? En hoe stel jij dit doel SMART op?

Inhoud
Deze tweede dag vertel ik je wat er absoluut niet mag ontbreken op je homepage. Een handige checklist helpt jou met je ontwerp!

Vormgeving
Ik vertel je deze derde dag over de vormgeving van je homepage. Je gaat zelf onderzoeken wat je mooi vindt en wat juist niet. Dit komt samen in een moodboard.

Ontwerp
Vandaag maken we een start met het daadwerkelijke ontwerp. Je krijgt van mij een homepage sjabloon wat je als inspiratie kunt gebruiken. 

Ontwerp afronden en Q&A
De laatste dag…we maken het ontwerp af op papier óf digitaal. Aan het einde van deze challenge krijg spreken we elkaar live!